AYURVEDA COOKING PROGRAM for Wellbeing & Detox
29 ianuarie, 12 si 26 februarie si 12 martie.

Din 29 ianuarie lansez un program unic de ateliere de wellbeing prin gatit, un program in 4 module de Ayurveda cooking inspirat de cultura culinara din sudul Indiei, pentru relaxare, meditatie, detox si stare de bine generala (wellbeing). Modulul este unic si pentru ca reuneste 2 mari pasiuni ale mele, gastronomiile lumii si terapia prin arome, intr-un concept- calatorie personala pentru care ma pregatesc de mai bine de 1 an cu master coach, chef si maestru in meditate si wellbeing din sudul Indiei , Kerala.
Un program in 4 module de Ayurveda cooking inspirat de cultura culinara din sudul Indiei, pentru relaxare, meditatie, detox si stare de bine generala (wellbeing).

Raluca Vasile, wellbeing coach, parfumier, antrenor de gusturi si arome la Aroma Kitchen Lab.

Cooking 1:
2 Supe:
Khadi (supa condimentata cu iaurt)
Chowder de turmeric cu nuddels si legume sau creveti
Adai (chiftelute din orez si masala cu linte)
Dosa (clatite indiene)
Luni, 29 ianuarie, 18:30
Cooking 2:
2 Tipuri de masala cu coriandru sau curry pentu dips reci si calde (zucchini, dovlecei, varza, linte, orez iaut cu menta/cocos, Chutney dulce picant): Chaat Masala si Garam Masala
Papadams/shrimp wraps
Budinca de ovaz cu cocos si banane
Luni, 12 februarie, 18:30
Cooking 3:
Dal (supa de linte, naut si mazare) cu paneer
Sambar: Salata calda/chowder de linte, fasole verde cu morcov
Orez cu chutney de cocos, ceapa verde si biryani
Naan
Budinca de orez cu mirodenii
Luni, 26 februarie, 18:30
Cooking 4:
Ghee si 2 feluri de tocane:
Aloo Gobi: Cartofi dulci, conopida si linte (curcuma)
Super Nuddels cu legume stir fry biryani
Ananas flambat
Luni, 12 martie, 18:30

Cost 250lei/curs sau 800lei pentru Wellbeing program x 4 cursuri
Detalii si rezervari la manincsanatos@gmail.com