Dragi prieteni si oaspeti ai casei mele (caci asa vad eu acest lacas intim unde ma rasfat gatind pentru mine, familia mea),

 

Impartasesc cu drag indeletnicirile mele culinare cu voi, cei care ma veti citi, ma veti critica, admira sau indragi.

 

Si pentru ca multa vreme m-am priceput mai bine la a spune povesti decat a gati, am sa va spun povestea copilului din mine care la 3 ani a descoperit pentru prima oara gustul cireselor culese direct din pom. Si nu m-am mai dat jos de acolo decat cand le-am gatat pe toate. Iar apoi catinel catinel, julita pana la genunchi si in ambele coate, am gasit drumul catre casa singurica, spre disperarea alor mei care ma credeau ratacita.

 

Anii au trecut si iata-ma la o frumoasa varsta simetrica dupa o lunga cariera in branding si comunicare devin nutritionist, chef si consultant wellbeing si astfel prin curaj sa deschid primul meu blog, bacanie verde cu povesti si retete culese si inventate din alimente ecologice de la ferme romanesti, visand la primul meu bistro cu mancare sanatoasa cu gandul de a-mi face de cap prin bucatarie ca in vremurile copilariei, doar cu mai multa iscusinta, grija si drag pentru mancarea sanatoasa.

 

Va mai astept pe la mine pe blog cu drag si voie buna!

 

Salutari culinare senzoriale!

 

Wellbeing Consultant, Nutrition Teacher & Chef Gourmet Senzorialist,

 

Raluca Vasile