• 1 - Ingrediente (4 portii):
  • 2 - • 200 gr afine
  • 3 - • o cutie crema de branza
  • 4 - • 200 ml frisca lichida
  • 5 - • o lingura cu miere
  • 6 - • o lingura zahar pudra
  • 7 - • 8 piscoturi
  • 8 -

Ingrediente (4 portii):
• 200 gr afine
• o cutie crema de branza
• 200 ml frisca lichida
• o lingura cu miere
• o lingura zahar pudra
• 8 piscoturi

Preparare:
Se opresc cateva afine pentru decor si se pun la congelator. Restul de afine se mixeaza cu o lingura de zahar pudra pana se obtine un piure fin. Se opreste jumatate din piureul de afine, iar restul se mixeaza cu branza cremoasa si o lingura de miere. Se bate frisca. Piscoturile se maruntesc cu mana.
Se pregatesc 4 pahare de desert, se pun piscoturi la baza, apoi putin piure de afine, urmeaza un strat de crema pufoasa mov, iar piure de afine si la final frisca.
Se pune la rece o ora. Este o reteta racoroasa nemaipomenita pe o vreme calduroasa mai ales!