• 1 - Pentru iahnia de fasole:
  • 2 -
  • 3 - 1/2 kg fasole cu bob mic
  • 4 -
  • 5 - 2-3 morcovi tocati marunt
  • 6 -
  • 7 - 1 ceapa calita
  • 8 -
  • 9 - 1/2 telina radacina toccata marunt
  • 10 -
  • 11 - 1 patrunjel radacina
  • 12 -
  • 13 - sos de rosii 1 ceasca mica cca 100-150g
  • 14 -
  • 15 - 1 leg tarhon

Sunt deja 2 ani de cand am descoperit beneficiile tarhonului. Pe langa efectul energizant si grabirea digestiei, tarhonul da o aroma deosebita in mancarurile cu sos de rosii, iahnia de fasole, tocanita de cartofi sau umplutura de sarmalute.

Se celeste ceapa in ulei, se fierbe fasolea in 2-3 ape pana se inmoaie. Cand e aproape fiarta se adauga legumele tocate.

La final se adauga sosul de rosii, se sareaza, se pipereaza si se adauga tarhonul.

Pentru non-vegani se adauga ciolan afumat fiert si apoi taiat cubulete medii.

Pofta buna!

028 029 030