• 1 - Ingrediente:
  • 2 - • 3 baghetute sau felii de paine
  • 3 - • 1 pahar lapte (optional)
  • 4 - • 1 mana de masline fara simburi kalamata
  • 5 - • 3 linguri ulei de masline
  • 6 - • 3 ciuperci medii
  • 7 - • 4 feliute sunca presata sau kaizer
  • 8 - • 100g telemea de vaca sau capra cremoasa
  • 9 - • 50 gr cascaval ras sau mozzarela
  • 10 - • 2 rosii mici

Ingrediente:
• 3 baghetute sau felii de paine
• 1 pahar lapte (optional)
• 1 mana de masline fara simburi kalamata
• 3 linguri ulei de masline
• 3 ciuperci medii
• 4 feliute sunca presata sau kaizer
• 100g telemea de vaca sau capra cremoasa
• 50 gr cascaval ras sau mozzarela
• 2 rosii mici

Mod de preparare:
Taiem baghetutele pe jumatate pe lung, le inmuiem sau stropim cu lapte (doar partea cu miezul), cu o lingura stropim cu ulei de masline apoi punem cubulete de sunca presata, rosiile tocate, ciupercile, telemeaua faramata, maslinele si apoi punem pe fiecare cascaval ras.
Introducem tava la cuptorul incins 180 grade pt. 10-15 min pina se topeste cascavalul si prinde o crusta pe margini si apoi servim.