• 1 - Ingrediente (4 portii):
  • 2 - • 4 chifle
  • 3 - • 4 oua
  • 4 - • 4 felii kaizer
  • 5 - • 1/2 ardei capia
  • 6 - • sare
  • 7 - • piper
  • 8 - • patrunjel tocat pentru decor
  • 9 - • cascaval afumat
  • 10 -

Ingrediente (4 portii):
• 4 chifle
• 4 oua
• 4 felii kaizer
• 1/2 ardei capia
• sare
• piper
• patrunjel tocat pentru decor
• cascaval afumat

Mod de preparare:
Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.
Punem in fiecare chifla cate o felie de kaizer.
Peste kaizer adaugam cubulete mici de ardei capia.
Adaugam cascavalul ras peste ardei, apoi punem in chifle si ouale.
Punem sare si piper dupa gust.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem chiflele si le dam la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.
Inainte cu 10 minute de a fi gata se presara inca putin cascaval ras si se dau inapoi la cuptor.
Dupa ce sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat marunt.