• 1 - Ingrediente 1 portie:
  • 2 - • 2 legaturi mari de patrunjel verde
  • 3 - • 2 cepe rosii sau ceapa verde
  • 4 - • 2 crengute de menta proaspata
  • 5 - • zeama de lamaie sau de lime
  • 6 - • 125 gr couscous sau bulgur
  • 7 - • 3 linguri de ulei de masline
  • 8 - • sare si piper dupa gust

Ingrediente 1 portie:
• 2 legaturi mari de patrunjel verde
• 2 cepe rosii sau ceapa verde
• 2 crengute de menta proaspata
• zeama de lamaie sau de lime
• 125 gr couscous sau bulgur
• 3 linguri de ulei de masline
• sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
Couscous-ul il punem intr-un vas si il acoperim cu apa fierbinte, in care am pus putina sare si o lingura de ulei de masline. Am acoperit vasul si am last couscous-ul sa se hidrateze 5 min.

Castravetele, rosiile, ceapa, le-am taiat cubulete. Patrunjelul si frunzele de menta le-am tocat marunt.
Amestecam legumele si verdeturile, adaugam couscous-ul, sare, piper, zeama de lamaie si 2 linguri de ulei si salata este gata.