• 1 - 250g linte rosie
  • 2 -
  • 3 - 1morcov mediu
  • 4 -
  • 5 - 1 radacina patrunjel medie
  • 6 -
  • 7 - 1/2 telina mica
  • 8 -
  • 9 - 1/2 lingurita cardamom
  • 10 -
  • 11 - 1/2 lingurita chimion
  • 12 -
  • 13 - 1 lingurita boia sau ardei iuti pisati (pentru aspect si iuteala)
  • 14 -
  • 15 - piper
  • 16 -
  • 17 - sare
  • 18 -

De curand m-am indragostit de supa de linte, pe care am invatat sa o fac si acasa.

Este o supa hranitoare, cu foarte multe protein sanatoase, ce merge perfect cu perioada de toamna-iarna.

Se fierbe lintea pana se expandeaza si devine o pasta groasa, impreuna cu morcovii, patrunjelul si telina.

Se adauga condimentele.

Se dau prin blender si se asezoneaza pentru servit cu boia iute sau ardei iuti pisati dupa preferinta.

Pofta buna!

supa de linte 009