• 1 - 4 morcovi rasi
  • 2 -
  • 3 - 2 dovlecei rasi
  • 4 -
  • 5 - 1 ceapa tocata
  • 6 -
  • 7 - 10 ciuperci chinezesti
  • 8 -
  • 9 - 1 mana spanac
  • 10 -
  • 11 - 1 leg patrunjel
  • 12 -
  • 13 - sare
  • 14 -
  • 15 - piper
  • 16 -
  • 17 - ierburi aromate
  • 18 -

Aluatul de coltunasi:

Se formeaza un aluat din 1/2 kg faina integral/de orez , sare.

Se  rup cu mana bucati de aluat de marimea unei chiftele mici si se intend foi de cca 3mm care se umplu cu umplutura si se inchid la capete apasand cu mana.

Se celeste ceapa impreuna cu jumatate din dovlecei si morcovi rase cu ceapa tocata pana  se inmoaie, se adauga condimentele si se lasa sa se raceasca un pic.

Se umplu coltunasii sau dumplings si se fierb in supa de legume (2 morcovi, 1 dovlecel, 10 ciuperci, la final se adauga si spanac).

Dupa ce au fiert dumplings se adauga patrunjelul tocat.

Pofta buna!

041 042 043