• 1 - O vanata mare de cca 1kg
  • 2 -
  • 3 - 200g telemea
  • 4 -
  • 5 - 200g sos de rosii
  • 6 -
  • 7 - 1 ceapa
  • 8 -
  • 9 - cascaval ras
  • 10 -
  • 11 - oregano
  • 12 -
  • 13 - sare
  • 14 -
  • 15 - piper
  • 16 -

Mod de preparare

Se taie vanata in doua pe lung, se scobezte miezul cu un cutit si se taie bucatele mici.

Se caleste ceapa cu bucatile de vanata, piper, oregano, apoi se adauga branza rasa si sucul de rosii.

Se umple vinetele scobite cu umplutura rezultata , se acopera cu un strat de cascaval si se lasa 120min la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si un deget de apa.

Reteta originala este si cu 500g de carne tocata calita, dar eu am facut si vegan si este foarte buna:)

aubergine paputzaki